fbpx

Over Abel Reizen

Waarom Abel reizen?

Bij Abel reizen geloven wij dat je meer kunt genieten van vrije tijd door actief de natuur te beleven. Als gids op afstand helpen we graag bij het samenstellen van jouw reis. Met onze kennis laten we reizigers meer genieten van hun vrije tijd en de natuur te ontdekken. Als fietser ervaar je veel vrijheid. Je bepaalt zelf wanneer je op de fiets stapt en welke route je neemt. Zo behoud je de regie over je eigen vakantie. En dat vinden we belangrijk bij Abel reizen.

Missie
We willen zoveel mogelijk reizigers helpen aan een persoonlijke reiservaring in het noorden van Europa. Het ontdekken en genieten van de ruimte en de rust staat altijd voorop. Als gids op afstand zorgen wij voor een kader waarin de reis op een verantwoorde manier plaatsvindt met respect voor de natuurlijke omgeving. We werken dan ook zoveel mogelijk samen met partners die duurzaam toerisme belangrijk vinden.

Brochure
Een brochure met het reisaanbod is hier te vinden. De laatste editie is in januari 2020 uitgebracht en is niet compleet. Houd daarom ook de website in de gaten voor nieuwe reizen.

Het ontstaan van Abel reizen

In 2018 gingen de eerste klanten van Abel reizen naar Noorwegen. Roel en Aartje, beiden 60+, gingen het avontuur aan door een fietsreis te maken van 650 km met de e-bike in Noord Noorwegen. De relatie met de reizigers voor en tijdens de reis beviel goed en ook de feedback was erg positief. Hier een verslag van hun fietsvakantie in Noorwegen. Het was duidelijk: de reis was geslaagd en dit kwam door maatwerk en betrokkenheid. De naam Abel reizen? Voor Daan is de natuur van Scandinavië vergelijkbaar met dat van Nieuw Zeeland, het land dat door Abel Tasman is ‘ontdekt’. In 2019 werd het zekere bestaan als docent op een middelbare school opgezegd om zo volledig aandacht te geven aan de klanten en de creatie van reizen op maat.

Oprichter Daan Remijnse

 

Daan Remijnse

Noorwegen

Afgestudeerd in Accountancy aan de universiteit in Amsterdam verliep zijn carrière anders dan de meeste studenten. Het werk als consultant werd ingeruild voor een betekenisvolle baan als docent in het onderwijs. 11 Jaar lang gaf hij les aan jonge studenten. De zomervakanties gingen op aan het werk als reisbegeleider naar Scandinavië en Schotland en  het inwerken van nieuwe reisbegeleiders. Vanaf 2018 is hij actief met het aanbieden van fiets- en Laplandvakanties voor kleine gezelschappen. Op reisbeurzen is Daan af en toe te vinden om een lezing te geven. Het inspireren van mensen en de creatie van een vakantie op maat zijn de drijfveren.

Kantoor in Amsterdam

In het gezellige Midwest wordt de kantoorruimte gedeeld met andere ondernemers. De ruimte is een ontmoetingsplek voor creatievelingen die graag een sociale impact willen maken op de omgeving. Op de begane grond is een eetcafé aanwezig en achter het gebouw een stadstuin. Op de 1e verdieping kunt u ons vinden.

Bezoek- en postadres:
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam

Bezoektijden:
Maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Graag telefonisch contact op 06 19426303 om een afspraak in te plannen.

Bedrijf Abel reizen:
Abel reizen is een eenmanszaak met KVK nummer 67341497  en BTW/VAT nummer NL002085330B51.

Ik help u graag verder

Abel Reizen - Unieke reizen naar Scandinavië. Routes voor auto- en fietsreizen naar Noorwegen en Zweden
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • natuurbeleving in Noord Europa.
  • betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • maatwerk voor iedere reiziger.
  • van en voor natuurliefhebbers.
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay