fbpx

Over Abel Reizen

Waarom Abel reizen?

Bij Abel reizen geloven wij dat je meer kunt genieten van vrije tijd door actief de natuur te beleven. Als gids op afstand helpen we graag bij het samenstellen van jouw reis. Met onze kennis laten we reizigers meer genieten van hun vrije tijd en de natuur te ontdekken. Als fietser ervaar je veel vrijheid. Je bepaalt zelf wanneer je op de fiets stapt en welke route je neemt. Zo behoud je de regie over je eigen vakantie. En dat vinden we belangrijk bij Abel reizen.

Missie
Zoveel mogelijk reizigers helpen aan een unieke reiservaring in de natuur van Noord Europa. Het ontdekken en genieten van de ruimte en de rust staat altijd voorop. Als begeleider op afstand zorgen wij voor een kader waarin het avontuur op een verantwoorde manier plaatsvindt met respect voor de omgeving.

Het ontstaan van Abel reizen

In 2018 gingen de eerste klanten van Abel reizen naar Noorwegen. Roel en Aartje, beiden 60+, gingen het avontuur aan door een fietsreis te maken van 650 km met de e-bike in Noord Noorwegen. De relatie met de reizigers voor en tijdens de reis beviel goed en ook de feedback was erg positief. Een persoonlijk verslag van hun reis is in een blog te lezen. Het was duidelijk: de reis was geslaagd en dit kwam door maatwerk en het persoonlijke contact. De naam Abel reizen? Voor Daan is de natuur van Scandinavië vergelijkbaar met dat van Nieuw Zeeland, het land dat door Abel Tasman is ‘ontdekt’. In 2019 werd het zekere bestaan als docent op een middelbare school opgezegd om zo volledig aandacht te geven aan de klanten.

Fietsers Noorwegen

Roel en Aartje in 2018

Oprichter Daan Remijnse

Afgestudeerd in Accountancy aan de universiteit in Amsterdam verliep mijn carrière anders dan de meeste studenten. Een kantoorbaan bij een multinational werd ingeruild voor een baan als docent in het onderwijs. 11 Jaar lang was ik onderdeel van de persoonlijke groei van jonge studenten en kon ik mijn kennis overdragen op de nieuwe generatie. De zomervakanties gingen op aan het werk als reisbegeleider en al vrij snel raakte ik betrokken bij het trainen van nieuw personeel. In 2018 was het tijd om zelfstandig reisadvies te geven en reizen op maat te ontwikkelen voor klanten.

Daan Remijnse

Daan oprichter Abel reizen

 

Bezoek- en postadres:
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam

Bezoektijden:
Maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Graag telefonisch contact op 06 19426303 om een afspraak in te plannen.

Bedrijf Abel reizen:
Abel reizen is een eenmanszaak met KVK nummer 67341497  en BTW/VAT nummer NL002085330B51.

Ik help u graag verder

Abel Reizen - Unieke reizen naar Scandinavië. Routes voor auto- en fietsreizen naar Noorwegen en Zweden
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • een enthousiaste gids op afstand.
  • een reisadviseur die luistert.
  • een specialist in Noorwegen.
  • van en voor natuurliefhebbers.
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay