fbpx

Over Abel Reizen

Waarom Abel reizen?

Bij Abel reizen geloven wij dat je meer kunt genieten van vrije tijd door actief de natuur te beleven. Als gids op afstand helpen we graag bij het samenstellen van jouw reis. Met onze kennis laten we reizigers meer genieten van hun vrije tijd en de natuur te ontdekken. Als fietser ervaar je veel vrijheid. Je bepaalt zelf wanneer je op de fiets stapt en welke route je neemt. Zo behoud je de regie over je eigen vakantie. En dat vinden we belangrijk bij Abel reizen.

Missie
Zoveel mogelijk reizigers helpen aan een persoonlijke reiservaring in het noorden van Europa. De focus is hierbij op ontdekken en genieten van de ruimte en de rust. Als gids op afstand zorgen wij voor een kader waarin de reis op een verantwoorde manier plaatsvindt met respect voor de natuurlijke omgeving. We werken dan ook zoveel mogelijk samen met partners die duurzaam toerisme belangrijk vinden.

Brochure
De laatste editie is in januari 2020 uitgebracht en wordt op beurzen uitgedeeld. Het reisaanbod wordt regelmatig vernieuwd dus houd de website in de gaten voor nieuwe reizen.

Het ontstaan van Abel reizen

In 2018 gingen de eerste klanten van Abel reizen naar Noorwegen. Roel en Aartje, beiden 60+, gingen het avontuur aan door een fietsreis te maken van 650 km met de e-bike in Noord Noorwegen. De relatie met de reizigers voor en tijdens de reis beviel goed en ook de feedback was erg positief. Hier een verslag van hun fietsvakantie in Noorwegen. Het was duidelijk: de reis was geslaagd en dit kwam door maatwerk en betrokkenheid. De naam Abel reizen? Voor Daan is de natuur van Scandinavië vergelijkbaar met dat van Nieuw Zeeland, het land dat door Abel Tasman is ‘ontdekt’. In 2019 werd het zekere bestaan als docent op een middelbare school opgezegd om zo volledig aandacht te geven aan de klanten en de creatie van reizen op maat.

Oprichter Daan Remijnse

 

Daan Remijnse

“Het inspireren van reizigers en de creatie van een vakantie op maat geeft veel voldoening.”

Afgestudeerd in Accountancy aan de universiteit in Amsterdam verliep zijn carrière anders dan de meeste studenten. Het werk als consultant werd ingeruild voor een betekenisvolle baan als docent in het onderwijs. 11 Jaar lang gaf hij les aan jonge studenten. De zomervakanties gingen op aan het werk als reisbegeleider naar Scandinavië en Schotland en  het inwerken van nieuwe reisbegeleiders. Vanaf 2018 is hij actief met het aanbieden van fiets- en Lapland vakanties voor kleine gezelschappen. We zijn een kleine en zelfstandige reisorganisatie. We onderhouden goede relaties met onze klanten en partners in het buitenland en hechten veel waarde aan service en feedback. Wanneer het kan gaan we zelf ook naar het arctische noorden om de kennis op peil te houden. Vanaf 2020 publiceert Daan ook als reporter op online reismagazines Mountainreporters en Outdoordichtbij. Abel reizen is als specialist van e-bike fietsreizen tevens partner van Fietsvakanties.net 

 

 

Bezoek- en postadres:
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam

Bezoektijden:
Maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Graag telefonisch contact op 06 19426303 om een afspraak in te plannen.

Bedrijf Abel reizen:
Abel reizen is een eenmanszaak met KVK nummer 67341497  en BTW/VAT nummer NL002085330B51.

Ik help u graag verder

Abel Reizen - Unieke reizen naar Scandinavië. Routes voor auto- en fietsreizen naar Noorwegen en Zweden
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • Natuurbeleving in Scandinavië en Schotland
  • Betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • Maatwerk voor iedere reiziger.
  • Van en voor natuurliefhebbers.