fbpx

Lapland reizen

Deze winter op reis naar Lapland?

Als specialist in Scandinavië zijn al onze winterreizen naar Lapland. Wij kennen het gebied en zijn op de hoogte van de resorts en de activiteiten. Samen met onze lokale partners organiseren we vanaf 2018 reizen naar Lapland op maat. De vakanties die we samenstellen zijn voor kleine gezelschappen die houden van natuur, rust en ruimte.

Kleinschalig

We vermijden liever de grote resorts en horecagelegenheden. De beleving van de natuur, het noorderlicht meemaken in een klein gezelschap en afwisselende activiteiten zijn de motieven van onze reizigers. Buiten zijn, genieten van het landschap en actief. De bestemmingen zijn kleine dorpjes in of vlakbij een nationaal park wat goed te bereiken is van een luchthaven. Weinig kunstmatig licht en daardoor grote kans op het zien van het noorderlicht.

Waar heen te gaan in Lapland?

Lapland is een groot gebied ten noorden van de poolcirkel en strekt zich uit van Noorwegen tot aan Rusland. Het westen in Noorwegen is bergachtig en kent een mild klimaat. Landinwaarts daalt de temperatuur en verandert het landschap. Grote bevroren meren, oeroude dichte bossen en heuvels. Alles is bedolven onder een dikke laag sneeuw. Laat je goed informeren in de keuze van je bestemming. En met wat geluk zie je deze winter het noorderlicht! Een fotoverslag van een vakantie in Fins Lapland geeft een goed beeld wat je kunt verwachten.

Winter in Lapland

Winter in Lapland (foto: ontvangen van een reiziger in 2020)

TONEN
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • natuurbeleving in Noord Europa.
  • betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • maatwerk voor iedere reiziger.
  • van en voor natuurliefhebbers.

Ik help u graag verder

Abel Reizen - Unieke reizen naar Scandinavië. Routes voor auto- en fietsreizen naar Noorwegen en Zweden
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay