fbpx

Lapland vakantie

Deze winter op vakantie naar Lapland?

Als specialist in Scandinavië organiseren we vanaf 2018 Lapland vakanties. Wij kennen het gebied, de resorts en de activiteiten. Samen met lokale partners werken we samen om jou de beste reisbeleving mee te geven. De vakanties die we organiseren zijn voor kleine gezelschappen die houden van natuur, rust en ruimte. Ontdek de wondere wereld van het arctische noorden, de wilde dieren en culturele diversiteit. Bekijk ons reisaanbod en laat je inspireren! Onderstaande videoclip is opgenomen in Zweden en geeft een indruk van het gebied.

Kleinschalig

We vermijden liever de grote resorts en horecagelegenheden. De beleving van de natuur, het noorderlicht meemaken in een klein gezelschap en afwisselende activiteiten zijn de motieven van onze reizigers. Buiten zijn, genieten van het landschap en actief. De bestemmingen in Lapland zijn kleine dorpjes in of vlakbij een nationaal park wat goed te bereiken is vanaf een luchthaven. Weinig kunstmatig licht en daardoor heb je een grote kans op het zien van het noorderlicht.

Waar heen te gaan in Lapland?

Lapland is een groot gebied ten noorden van de poolcirkel en strekt zich uit van Noorwegen tot aan Rusland. Het westen in Noorwegen is bergachtig en kent een mild klimaat. Landinwaarts daalt de temperatuur en verandert het landschap. Grote bevroren meren, oeroude dichte bossen en heuvels. Alles is bedolven onder een dikke laag sneeuw. Laat je goed informeren in de keuze van je bestemming. En met wat geluk zie je deze winter het noorderlicht! Een fotoverslag van een vakantie in Fins Lapland geeft een goed beeld wat je kunt verwachten.

TONEN ALS
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • natuurbeleving in Noord Europa.
  • betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • maatwerk voor iedere reiziger.
  • van en voor natuurliefhebbers.

Ik help u graag verder

Abel Reizen - Unieke reizen naar Scandinavië. Routes voor auto- en fietsreizen naar Noorwegen en Zweden