fbpx

8 Daagse Fietsvakantie Mjølkevegen

 • Beschrijving
 • Dag tot dag
 • Accommodatie
 • Inbegrepen
 • Kaart

Fietsvakantie Mjølkevegen Noorwegen

“Ontdek Nationaal Park de Jotumheimen tijdens deze 250 km fietsvakantie !”

In 8 dagen tijd fiets je door één van de mooiste en bekendste Nationale Parken van Noorwegen: de Jotunheimen. Thuisbasis van de hoogste berg van het land, Galdhøppigen 2.469 meter, en het bergmeer Bygdin. Overnacht in kleinschalige (berg) lodges en maak kennis met lokale tradities, de traditionele kledingdracht en geniet van heerlijke maaltijden uit de regio. Je fietst in totaal 250 km over de gemarkeerde fietsroute  Mjølkevegen. Het is één van de mooiste fietsroutes van Noorwegen door een open berglandschap over gravelwegen, verharde paden en rustige autowegen. Je fiets tussen 400 en 1.200 meters hoogte.

Jotunheimvegen

De afwisseling van de natuur en de lengte maakt van deze fietsvakantie een unieke belevenis. Geen drukte hoef je hier te verwachten op wat nieuwsgierige schapen en koeien na. Nergens anders in Noorwegen kun je zoveel variëteit van natuur met de fiets meemaken. Je bagage wordt dagelijks vervoerd en de reis is inclusief ontbijt, diner en een lunchpakket. Zo heb je alle tijd om volop te genieten van de omgeving en de overnachtingen in traditionele bergboerderijen.

Fietsroute de Mjølkevegen

De fietsroute start in Lemonsjøen en gaat in zuidelijke richting langs bergplateaus, brede valleien en langs rivieren en bergmeren naar Kamben. Het gebied in Zuid Noorwegen staat bekend als de Mountains of Norway en dat merk je! Er zijn 6 fietsdagen waarbij je tussen de 30 en 60 km fietst met flink wat stijgen en dalen waar je op een hoogte verblijft tussen de 400 en 1.230 meter. Op korte fietsdagen is er tijd voor ontspanning of het maken van een wandeling. De zand- en gravelwegen verbinden de boerderijen in het berglandschap waar van oudsher het melk wordt opgehaald. Naast de natuurbeleving maak je kennis met lokale tradities en geniet je van maaltijden bereid met streekproducten. De valleien in regio worden al honderden jaren bewoond en bewerkt door traditionele boerderijen die de inwoners van de regio Valdres voorzien van eten. Sinds 2018 is de route goed gemarkeerd voor fietsers zijn het vooral Noren die de route uitproberen.

Molkevegen zandweg

Mjølkevegen landschap Noorwegen

Fysieke conditie

De fietsreis vraagt om een redelijke basisconditie. Dagelijks maak je tochten door een bergachtig landschap. Het weer is zomers met temperaturen rond de 12 tot 18 graden aangenaam, maar wees voorbereid op dagen met regen en wind. Goede (lichte) outdoorkleding dat je beschermt is belangrijk. Het fietsen met de touring e-bike op de verharde gravelwegen met hoogtemeters is een andere ervaring dan met de fiets op de fietspaden in eigen land. Ervaren vakantiefietsers zullen hier geen problemen mee hebben. De route is geschikt voor actieve gezinnen met kinderen (min 12 jaar).

Dag tot dagprogramma Fietsvakantie Jotunheimen

Kaart 8 daagse Jotunheimen fietsvakantie

Dag 1 Oslo naar Lemonsjø

De busrit met de Valdresekspressen duurt 6 uur en gaat dagelijks van 10:20 met aankomst 15:54. De lodge is naast het meer en is verbonden met wandelroutes in het Jotunheimen Nationale Park. Wandelaars en fietsers die de regio bezoeken overnachten hier in de zomermaanden. Indien je met de auto komt kun je deze parkeren in Fagernes om vandaar de bus te nemen. Er fiets en bagage kunnen mee met de bus. Vanaf het eindpunt gaat de bus weer terug naar de auto. Je kunt de auto hier gratis parkeren tijdens de vakantie.

Dag 2 Lemonsjø Fjellstue – Ruten Fjellstue 59 km

De tocht gaat over een onverharde zandweg door Murudalen langs de slingerende rivieren de Sjoa en de Muru. Halverwege is er een steile afdaling die je terug naar beneden brengt richting de rivier en langs 2 meren. Onderweg kom je andere boerderijen en dieren tegen die aan het grazen zijn.

Dag 3 Ruten Fjellstue – Bygdin 63 km

Volg de ‘scenic’ Jotunheimvegen door een natuur- en boerenlandschap. Misschien zie je onderweg rendieren in de bergen die er grazen. De route volgt het water langs het meer Vinstrevatn, waar koeien, schapen en geiten vrij in het gebied grazen. Hier kom je dicht bij het boerenleven in de bergen, dat een belangrijk onderdeel is van de Valdres-cultuur. Verderop zie je een meerdere spectaculaire bergen.

Beseggen meer Jotunheimen
Foto: Beseggen, D.Remijnse (2022)

Dag 4 Bygdin – Filefjellstuene 23 km

In de ochtend is er tijd om een bergwandeling naar de Synshorn. Een uitzichtpunt op bijna 1.500 meter hoogte met mooi zicht op Bygdin meer en het bergmassief van Jotumheimen. In de middag gaat de ferry naar de overkant van Bygdin. Geniet onderweg van de prachtige uitzichten over het water en de omringende bergen. Het is een unieke cruisetocht op een hoogte van 1.060 meter waar meer dan 10 bergtoppen boven de 2.000 meter uitsteken. Stap uit bij Eidsbugarden na ruim 1:30 uur waarna je nog 23 km fietst om bij de accommodatie te komen.

Filefjellstuene berglodge
Foto: Filefjellstuene berglodge

Dag 5 Filefjellstuene – Syndinstøga 53 km

Vaan de plaats Tyinkrysset volg je hoofdweg en deels de bekende pelgrimsroute “Kingsroad” om uit te komen bij het lager gelegen meer Vangsmjøsa (466 meter hoogte) . Je fietst langs het meer en een steile bergwand met mooi zicht op de overkant met valleien, bossen en kleine dorpjes. Je bent hier in een van de vele vruchtbare valleien in Zuid Noorwegen wat zeer dunbevolkt is.

Dag 6 Syndinstøga – Gomobu 29 km

Een korte en rustige dag vandaag. Het terrein blijft het bergplateau met gravelwegen op hoogte. In dit gebied krijg je meer zomerboerderijen te zien. De fietstocht is afkomstig van een oud stelsel van gravelwegen waar de boerderijen op zijn aangesloten. Jaarlijks zijn de koeien bovenop de plateaus te grazen om aan het einde van de zomer terug naar de lagergelegen valleien te gaan voordat het begint te sneeuwen.

De Vaset regio is naast de zomerboerderijen ook bekend vanwege de populariteit onder de Noorse inwoners om er een cabin aan te houden. Het glooiende terrein biedt zicht op cabins, boerderijen, bos en af en toe een meer.  Je verblijft in het sfeervolle Gomobu Mountain Lodge.

Mølkevegen uitzichtpunt

Dag 7 Gomobu – Kamben 35 km

Fiets over de panoramaweg op het bergplateau (circa 1.00 meter hoogte) van de Mjølkevegen. De weg is redelijk vlak en en eenvoudig met een beperkt aantal hoogtemeters. Zoals de naam van de weg al aangeeft heb je een 360 graden zicht op het berglandschap met achter je besneeuwde bergtoppen van de Jotunheimen en voor je uit worden lagergelegen valleien en bossen zichtbaar. Onderweg maak je kennis met meerdere historische zomerboerderijen. Voor de fietser zijn er onderweg houten schuilplaatsen opgesteld met routekaarten en informatie over de lokale historie en cultuur. Ook handig om te weten dat je op de goede weg bent !

Dag 8 Reisdag

In de ochtend wordt je naar Fagernes gebracht voor een overstap op de bus. Vanuit Fagernes vertrekt de Valdresekspressen van 11:45 om 14:50 in Oslo aan te komen.

Aankomst in Valdres

Vanuit Oslo gaat dagelijks een comfortabele bus naar de regio Valdres. De 6 uur durende busrit is een mooie kennismaking met Zuid Noorwegen. De bus heeft een wc, wifi en usb aansluiting. In de middag kom je aan bij het verblijf in Lemonsjøen.  Indien je besluit met de eigen auto en fiets te gaan raden we aan om de auto achter te laten in Fagernes.

Kaartje Valdres

Garantieregeling
Het aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Tevens is Abel reizen lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (www.vvkr.nl), lidnummer 17032.

STO garant

Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Abel reizen gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Abel Reizen niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630. Tevens is Abel reizen lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (www.vvkr.nl), lidnummer 17032.

Hoogtepunten

Jotunheimen

Het Nationale Park van 3500 km2 is een geliefd wandelgebied en trekt jaarlijks veel natuurliefhebbers van over de hele wereld. Zij komen voor de bergen, de watervallen, rivieren, gletsjers en valleien. Het gebied is onderdeel van het Scandinavische Hooggebergte met meerdere toppen boven de 2.000 meter. Je vindt er de hoogste bergen van Noord Europa en heeft de bijnaam “thuisland van de reuzen”. Er zijn in totaal wel 50 gemarkeerde routes waarvan de bekendste de bergkam Beseggen, Galdhøppigen en Gliitertind. Tijdens een wandeling heb mooi zicht op de weidsheid van de hoogvlakte en het zicht over de toppen en de prachtige bergmeren.

Bergkam Beseggen

De bergkam in het hart van park biedt schitterende uizichten over de vele bergtoppen en het Gjende meer. Op een mooie zomerse dag levert de wandeling veel fotomomenten op. De hike is echt een klassieker voor de Noorse liefhebbers en rond de 60.000 mensen doen deze hike per jaar. De wandeltocht is een pittige wandeling van 1.000 hoogtemeters en er staat 6 tot 8 uur voor.

Jotunheimvegen

Een 45 km lange weg private tolweg in Oppland van Skåbu naar Slangen die uitkomt op de provinciale weg 51. De weg is alleen in de zomer geopend is de toegangsweg door het gebergte van de Jotumheimen. De rustige gravelweg gaat door een open en weids gebied met zicht op bergtoppen en meren. Groepen rendieren kun je onderweg tegenkomen. Onderweg kom je meerdere uitzichtpunten tegen.

Dag 1
»
 Dag 1 Oslo naar Lemonsjø Fjellstue

In de ochtend kom je aan in Oslo. De bus naar Valdres vertrekt vanaf Oslo Busterminal dat eenvoudig te bereiken is vanaf de luchthaven. De busrit met de Valdresekspressen duurt 6 uur en is een prachtige tour door het binnenland van Zuid Noorwegen. Je verlaat vrij snel de stad en volgt de rivier en een bebost landschap met mooie uitzichten onderweg. Af en toe een dorpje waar de bus stopt. De lodge Lemonsjø Fjellstue is naast het meer Lemonsjø en is verbonden met wandelroutes in het Jotunheimen Nationale Park.  Wandelaars en fietsers die de regio bezoeken overnachten hier in de zomermaanden.

Bus Valdresexpressen:

10:20 Oslo Busterminal vetrek 10:20 uur en aankomst 15:54 uur. De bus heeft wifi en usb oplaadpunten.

Reizen per auto:

Indien je met de auto komt kun je deze gratis parkeren in Fagernes om vandaar de bus te nemen. De fiets en bagage kunnen mee met de bus. Vanaf het eindpunt op dag 10 gaat de bus weer terug naar Fagernes. Je kunt de auto hier veilig parkeren tijdens de fietsvakantie.

Valdres Expressen bus

 Dag 2 Lemonsjø Fjellstue – Ruten Fjellstue 59 km | 750 hoogtemeters en 730 meters dalen

De dagtocht gaat over een onverharde weg door de vallei Murudalen langs slingerende rivieren Sjoa en de Muru. Halverwege is er een afdaling die je terug naar beneden brengt richting de rivier en langs 2 meren. Onderweg kom je andere boerderijen en dieren tegen die aan het grazen zijn in de zomer. Voor het laatste stuk naar Ruten fjellstue kun je ofwel de hoofdweg volgen of als alternatief het kleine, maar zwaardere pad door de natuur langs de rivier de Espa naar de vallei Espedalen.

Ophalen fietsen:

De huurfietsen staan in de ochtend na het ontbijt klaar voor gebruik.

Ruten Fjellstue aankomst
Foto: Ruten Fjellstue

 Dag 3 Ruten Fjellstue – Bygdin 63 km | 870 meters stijgen en 690 dalen

Je verlaat in de ochtend de Espedalen vallei en via de Jotunheimvegen fiets je naar de fjells boven de boomgrens. De bekende weg is een scenic route die panoramische beelden oplevert en naar het Nationale Park Jotunheimen leidt. Vanwege de hoeveelheid bergen ook wel bekend als de ‘mountains of Norway’. De route volgt het water langs de Vinstrevatn, waar koeien, schapen en geiten vrij in het gebied grazen. Hier kom je dichterbij het boerenleven in de bergen, dat een belangrijk onderdeel is van de Valdres-cultuur. Om je heen zie je spectaculaire bergenketens aan het meer.

Bygdin hotel met uitzicht gebied

Foto: Uitzicht over het familiehotel Bygdin Høifieldshotell

 Dag 4 Bygdin – Fjellstuene 23 km | 400 meters stijgen en 220 meters dalen

In de ochtend is er tijd voor een bergwandeling naar de Synshorn. Een uitzichtpunt op bijna 1.500 meter hoogte met mooi zicht op het Bygdin meer en het bergmassief van Jotumheimen. De populaire hike is ongeveer 5 km met 450 hoogtemeters. “Syn” betekent uitzicht in het Noors, tijdens de wandeling wordt duidelijk waarom deze berg zo heet.

Boottocht M/B Bitihorn (1,5 uur)

In de middag gaat de ferry naar de overkant van Bygdin in 1,5 uur. Geniet onderweg van de prachtige uitzichten over het water en de omringende bergen. Het is een unieke boottocht op een hoogte van 1.060 meter waar meer dan 10 bergtoppen boven de 2.000 meter uitsteken. Het eindpunt is Eidsbugarden. De M/S Bitihorn is een historische cruise die al ruim 100 jaar reizigers vervoert over Bygdin meer.

Eidsbugarden – Fjellstuene 23 km

Bij aankomst in Eidsbugarden is er de mogelijkheid om binnen een drankje te bestellen in een prachtige lodge. Bij slecht weer kun je hier ook even schuilen. Eenmaal op de fiets is het 23 km fietsen over een verharde gravelweg langs he Tyin meer met mooi zicht op de besneeuwde bergtoppen en gletjers. De avontuurlijke fietser heeft de mogelijkheid om een zijweg te nemen de bergen in om foto’s te maken via diverse iconische bergen zoals Falketinden (2.067 meter) en Uranostinden (2.157 meter). Aan het einde van Tyin gaat de gravelweg over in een geasfalteerde weg om het bergplateau te verlaten. Er volgt een afdaling naar de plaats Tyinkrysset waar de lodge zich bevindt.

Tyinkrysset is een belangrijke oversteekplaats in de regio; de westelijke weg gaat naar Lærdal en de oostelijke weg naar Vangsmjøse en uiteindelijk Fagernes.

Tyinholmen Hoyfjellstuer
Zijweg naar de Falketinden (2.067 meter) en Uranostinden (2.157 meter).

 Dag 5 Filefjellstuene – Syndinstøga 53 km | 974 meters stijgen en 891 meters dalen

Vaan de plaats Tyinkrysset volg je hoofdweg en deels de bekende pelgrimsroute “Kingsroad” om uit te komen bij het lager gelegen meer Vangsmjøsa (466 meter hoogte) . Je fietst langs het meer en een steile bergwand met mooi zicht op de overkant met valleien, bossen en kleine dorpjes. Je bent hier in een van de vele vruchtbare valleien in Zuid Noorwegen wat zeer dunbevolkt is. Vlak na Ryfoss ga je weer stijgen (circa 7 km) om bovenop het bergplateau Syndin te komen dat op 1.000 meter hoogte is. Dit stuk is ook gelijk het zwaarste stuk van de hele fietstocht.

 Dag 6 Syndinstøga – Vaset 29 km | 423 meters stijgen en 416 meters dalen

Een korte en rustige dag vandaag. Het terrein blijft het bergplateau met gravelwegen op hoogte. In dit gebied krijg je meer zomerboerderijen te zien. De fietstocht is afkomstig van een oud stelsel van gravelwegen waar de boerderijen op zijn aangesloten. Jaarlijks zijn de koeien bovenop de plateaus te grazen om aan het einde van de zomer terug naar de lagergelegen valleien te gaan voordat het begint te sneeuwen.

De Vaset regio is naast de zomerboerderijen ook bekend vanwege de populariteit onder de Noorse inwoners om er een cabin aan te houden. Het glooiende terrein biedt zicht op cabins, boerderijen, bos en af en toe een meer.  Je verblijft in het sfeervolle Gomobu Mountain Lodge.

Gomobu
Foto: Gomobu Mountain lodge

 Dag 7 Vaset– Kamben 35 km | 330 meters stijgen en 377 meters dalen

Fiets over de panoramaweg op het bergplateau (circa 1.00 meter hoogte) van de Mjølkevegen. De weg is redelijk vlak en en eenvoudig met een beperkt aantal hoogtemeters. Zoals de naam van de weg al aangeeft heb je een 360 graden zicht op het berglandschap met achter je besneeuwde bergtoppen van de Jotunheimen en voor je uit worden lagergelegen valleien en bossen zichtbaar. Onderweg maak je kennis met meerdere historische zomerboerderijen. Voor de fietser zijn er onderweg houten schuilplaatsen opgesteld met routekaarten en informatie over de lokale historie en cultuur. Ook handig om te weten dat je op de goede weg bent !

Kamben Høyfjellshotell binnen
Foto: Kamben familiehotel

 Dag 8 Reisdag

Transfer Kamben – Fagernes

Neem in de ochtend na het ontbijt de transfer van de accommodatie naar Fagernes voor een overstap. De gehuurde fietsen kun je achterlaten in Fagernes.

Valdresexpressen Bus Fagernes – Oslo

Fagernes is het knooppunt voor bussen en reizigers die het gebied in of weer uitgaan. Vanuit deze plaats vertrekt de bus Valdresekspressen van 11:45 om 14:50 in Oslo aan te komen.

Dag 1
»
 Dag 1 Lemonsjø Fjellstue

Lemonsjø Mountain Lodge is een typisch berghotel met cabins in het hart van het Jotunheimen National Park. Het ligt aan het Lemonsjø meer omringd door bos op 863 meter hoogte. Veel populaire routes lopen via Lemonsjø en de vriendelijke gastheren zijn geschikt voor zowel wandelaars als fietsers tijdens de populaire zomermaanden. Het restaurant serveert streekgerechten wat het seizoen biedt zoals eland, rendier en vis.

Lemonsjøen Fjellstue

 Dag 2 Ruten Fjellstue

Ruten Mountain Lodge ligt in Espedalen. Het westen van de Gudbrandsdalen, een van de meest iconische valleien van Noorwegen. Je vindt de lodegs in de Espedalen vallei. Dit gebied wordt ook wel Elgland genoemd omdat hier een van Europa’s grootste elandkuddes doorkruist. Al 3 generaties lang runt de familie de lodge dat vroeger onderdeel was van de boerderij Søre Brenden. Groente, (lams) vlees en visgerechten worden door lokale boerderijen en handelaren aangeleverd.

Ruten Fjellstue

 Dag 3 Bygdin Høifieldshotell

Het hotel is gebouwd in 1912 en in 1955 en 1965 is er uitgebreid. Het hotel heeft een ouderwetse sfeervolle stijl, die door het hele gebouw is gehandhaafd. Bygdin Fjellhotel ligt aan de grens van Jotunheimen Nationaal Park. In het zomerseizoen komen er wandelaars voor populaire hikes als de Besseggen, Synshorn en Svartdalen. Het hotel is gelegen aan de National Tourist Route Valdresflye en is voor voor bezoekers een toegang voor de Jotunheimen.

Bygdin Fjellhotell

 Dag 4 Tyin Filefjellstuene

De lodge is gelegen op 900 meter hoogte op de route van de Kings Road dat Oslo met Bergen verbindt. In de zomer is het een populaire plaats voor bezoekers van de Jotunheimen en in de winter is het een geliefd skiresort. Rondom het hoofdgebouw zijn er 14 luxe cabins voor groepen.

Tyin Filefjellstuene

 Dag 5 Syndinstøga

Syndsinstøga ligt tussen charmante bergweiden en hutten. Syndsinstøga heeft een restaurant, plaatselijke winkel, appartementen, huisjes en een paar lavvo’s. De kleine berghut is een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking waar mensen hun inkopen doen. Vanaf de lodge heb je zicht op de meren Midtre en Nordre Synin en een aantal bergtoppen.

Syndinstoga

 Dag 6 Gomobu Fjellstue

De berghut is een familiehotel uit 1967 op 1.000 meter hoogte en is onderdeel van het dorpje Vaset. Het hoofdgebouw heeft een restaurant en loungeruimte en daaromheen zijn er 10 cabins gebouwd. Het is een uitvalsbasis voor wandelaars in de zomer en langlaufers in de winter. Open haard is aanwezig in de cabin en ook een sauna.

Gomobu_fjellstue

 Dag 7 Kamben Høyfjellshotell

Het hotel is op 950 meter hoogte en heeft 40 kamers en 6 cabins. Het hoofdgebouw heeft een restaurant, bar, vergaderruimte en sauna.

Kamben Høyfjellshotell

Inclusief

 • Verblijf 7 overnachtingen cabins, hotelkamer en/of lodges met badkamer
 • Volpension met lunchpakket
 • Bagagetransport (1 tas per persoon) tussen de accommodaties
 • Reisbescheiden met gemarkeerde fietskaart
 • Busticket Valdresekspressen retour Oslo Busterminal
 • Ferryticket bootovertocht Bygdin
 • Bijdrage VZR garant

Exclusief

 • Snacks en drankjes in verblijf en onderweg
 • Reis en annuleringsverzekering
 • Heen- en terugreis Oslo
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50)

Optioneel

 • Huur touring e-bike (sportieve fiets met goed profiel banden) met een bagagedrager en display € 550,-
 • Extra overnachting op de route
Abel Reizen - Unieke reizen naar Scandinavië. Routes voor auto- en fietsreizen naar Noorwegen en Zweden
Gomobu verblijf dag 6
Markering Mjølkevegen
Syndinstoga verblijf dag 5
Mjølkevegen fietsers
Bygdin Fjellhotell (dag 3)
Fietsers op de Slettefjell

8 Daagse Fietsvakantie Mjølkevegen

 • Eigen fiets of e-bike
 • Valdres, Noorwegen
 • vanaf 8 dagen
 • max. 4 personen
 • juli t/m oktober
 • vanaf €1.830
Reisvoorstel aanvragen

  Vragen over deze reis




  Meer over Abel »

  Abel Reizen is...

  • Reizen met meer natuurbeleving.
  • Betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • Maatwerk voor ieder reisgezelschap.
  • Van en voor natuurliefhebbers.

  Joyce (2023)

  ”Voor het tweede jaar zijn we met de fiets door Noorwegen gereisd, georganiseerd door Abel reizen en wederom was alles perfect geregeld! We hadden geweldige mountainbikes, de accommodaties waren allemaal zeer comfortabel, hadden een gemoedelijke sfeer en stonden bovendien op prachtige locaties. Het was een combinatie van 2 fietsroutes (Mjølkevegen en Rallarvegen). Een land verkennen op de fiets is zo’n leuke manier van vakantie. We hebben erg genoten van onze reis en we hopen dat Daan er volgend jaar weer eentje kan organiseren.”

  Ik help u graag verder

  Misschien is dit iets voor jou...

  Bekijk vakantie
  Fietsvakantie

  Fietsvakantie op de Faeröer eilanden

  • Denemarken
  • 8 dagen
  • vanaf €1.300
  bekijk vakantie
  Bekijk vakantie
  Fietsvakantie

  Fietsvakantie Senja, Vesterålen en de Lofoten

  • Noorwegen
  • 15 dagen
  • vanaf €2000
  bekijk vakantie
  Bekijk vakantie
  Fietsvakantie

  Fietsen op de Lofoten

  • Noorwegen
  • 8 dagen
  • vanaf €1350
  bekijk vakantie
  Google Review Widget
  bochure

  Gratis de reisbrochure 2024 direct in je inbox!

  • Volledig reisaanbod
  • Laat je inspireren wanneer het jou uitkomt!
  Vraag gratis brochure aan