fbpx

Zoek jouw perfecte reis

Fietsreizen | Noorderlichtreizen

Individuele reizen met liefde voor de natuur

Noorderlicht in Zweeds Lapland

december t/m maart 2020

Hondensleetocht met husky's

Björkliden in Zweeds Lapland

Altijd al eens het Noorderlicht willen zien? Tijdens de maanden december tot en met maart 2020 is Scandinavië de bestemming voor een avontuurlijke Noorderlichtreis. Beleef en bewonder de magie van het mysterieuze poollicht! Trek er overdag op uit voor een tocht met de sneeuwscooter of bezoek een Sami dorp in Zweeds Lapland. Zoveel te doen en te beleven…ontdek het avontuur dat Scandinavië heet!

- Daan Remijnse - Outdoorliefhebber en eigenaar
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • een enthousiaste gids op afstand.
  • een reisadviseur die luistert.
  • een specialist in Noorwegen.
  • van en voor natuurliefhebbers.

Ik help u graag verder

Daan Remijnse

Abel Reizen in de winter

“Het was fantastisch om op de fietst door een schitterend en gevarieerd landschap en langs eindeloos mooie fjorden te trekken. Wij hadden lekker (fiets) weer, zo’n graad of 15, zonnig en meestal weinig wind. Al met al een heerlijke vakantie, onze complimenten voor jullie perfecte voorbereiding, het reserveren van de accommodaties en het uitpluizen van de route.”

Phil en Liz, Tromsø – Lofoten 2018

“Wat een schitterende fietstocht door de Lofoten. Ik heb op veel plaatsen in de wereld gefietst maar mooier kan het niet. Naast de mooie natuur prachtige accomodaties. Ik kan de fietsreis van harte aanbevelen.”

Pieter en Lilian, Tromsø – Lofoten 2018

“Wat ons trok in een fietsvakantie in het hoge Noorden van Europa was het pionieren en het zoeken naar rust en oorspronkelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat we alle seizoenen hebben meegemaakt. Er is een ruig landschap, schitterende inhammen, bergmeren, sneeuwbergen. “

Aartje en Roel, Tromsø – Lofoten 2018
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay