fbpx

Zoek jouw perfecte reis

Fietsvakanties met e-bike | reizen naar Lapland

Individuele reizen met liefde voor de natuur

Fietsen in Noorwegen

juni t/m augustus 2020

Fietsreizen in Noord Europa

Ruimte, rust en veel natuur

Fietsvakanties met de e-bike in Noorwegen en Schotland in de zomer. Van een week fietsen op de Lofoten of Senja tot en met Skye in Schotland. Geniet van de ruimte en rust en ruige landschappen. De routes zijn zonder gids. Wij zorgen voor het verblijf, de fietsen en een route zodat je alle tijd en vrijheid hebt om te genieten van de vakantie.

- Daan Remijnse - Outdoorliefhebber en eigenaar
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • natuurbeleving in Noord Europa.
  • betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • maatwerk voor iedere reiziger.
  • van en voor natuurliefhebbers.

Ik help u graag verder

Daan Remijnse

Abel Reizen in de zomer

“Het was fantastisch om op de fietst door een schitterend en gevarieerd landschap en langs eindeloos mooie fjorden te trekken. Wij hadden lekker (fiets) weer, zo’n graad of 15, zonnig en meestal weinig wind. Al met al een heerlijke vakantie, onze complimenten voor jullie perfecte voorbereiding, het reserveren van de accommodaties en het uitpluizen van de route.”

Phil en Liz, Tromsø – Lofoten 2018

“Wat een schitterende fietstocht door de Lofoten. Ik heb op veel plaatsen in de wereld gefietst maar mooier kan het niet. Naast de mooie natuur prachtige accomodaties. Ik kan de fietsreis van harte aanbevelen.”

Pieter en Lilian, Tromsø – Lofoten 2018

“Wat ons trok in een fietsvakantie in het hoge Noorden van Europa was het pionieren en het zoeken naar rust en oorspronkelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat we alle seizoenen hebben meegemaakt. Er is een ruig landschap, schitterende inhammen, bergmeren, sneeuwbergen. “

Aartje en Roel, Tromsø – Lofoten 2018
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay