fbpx

Lapland Vakanties

Zweden | Finland | Noorwegen

Wintervakantie in Scandinavië

Beleef het noorderlicht deze winter in Tromsø

Beleef de natuur tijdens een fietsvakantie

Scandinavië | Schotland | Nederland

E-bike Fietsvakanties in Noorwegen, Schotland en speciaal deze zomer Nederland! De zomer van 2020 is anders dan normaal en daarom is nu ook mogelijk om een fietsvakantie in eigen land te boeken. Geniet van de ruimte, rust en afwisselende landschappen. De routes zijn zonder gids. Wij zorgen voor het verblijf, de fietsen en een route zodat je alle tijd en vrijheid hebt om te genieten van de vakantie. In de winter verzorgen wij Lapland Vakanties op maat voor gezinnen en vrienden.

- Daan Remijnse - Outdoorliefhebber en eigenaar
Meer over Abel »

Abel Reizen is...

  • Reizen met meer natuurbeleving.
  • Betrokken bij het samenstellen van uw vakantie.
  • Maatwerk voor ieder reisgezelschap.
  • Van en voor natuurliefhebbers.

Ik help u graag verder

Daan Remijnse

Abel Reizen in de zomer

“We kwamen eindelijk op prachtige plekken in Nederland waar we nog niet geweest waren. We fietsten van Kampen via de Weerribben-Wieden naar Friesland, sliepen in vaak bijzondere accommodaties en namen na een week de trein in Leeuwarden terug. Ook de e-bikes voor de kids bleek een gouden tip van Daan.”

Carola (2020)

Een fantastische ervaring. Fietsen door de mooiste afleveringen van “National Geographic”. Een werkelijk indrukwekkend landschap met prachtige vergezichten, waarbij alle zintuigen op scherp staan. Sportief, avontuurlijk en met een natuurlijke overgang qua omgeving van de eilanden Lofoten, Vesteralen en Senja. De persoonlijke benadering van Daan kunnen wij enorm waarderen en zijn service heeft voor en tijdens de reis er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke ervaring is geworden.

Peter, Tromsø – Lofoten 2019

“Wat ons trok in een fietsvakantie in het hoge Noorden van Europa was het pionieren en het zoeken naar rust en oorspronkelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat we alle seizoenen hebben meegemaakt. Er is een ruig landschap, schitterende inhammen, bergmeren, sneeuwbergen. “

Aartje en Roel, Tromsø – Lofoten 2018